Online Igre
Panasonic smartphone s opasnim foto mogućnostima
18 Sep 2014
Panasonic smartphone s opasnim foto mogućnostima

Kompaktni fotoaparati polako izumiru, Panasonic je već neko vrijeme povičen u svijetu pametnih telefona, no na Photokina sajmu u Kölnu su itekako privukli pažnju svih ljubitelja mobilne fotografije.

Najavili su 'connected camera' uređaj DMC-CM1, a riječ je o pametnom telefonu u kojeg je naguran 20-megapikselni 1-inčni senzor i Leica optikom.

Tagovi:riječ 'connected mobilne fotografije uređaj camera' dmc-cm1 najavili o

Komentari na temu "Panasonic smartphone s opasnim foto mogućnostima"
Ukupno komentara 0 nema komentara -- upišite prvi komentar
Upišite svoj komentar

Vaše ime:

Komentar: (komentar je ograničen na 500 karaktera)24 May 2013
Teslina statua deli besplatan internet

Statua Tesle će biti oličenje njegove vere u moć kreativnog duha i inspirisaće druge da kreativno razmišljaju o najvećim izazovima čovečanstva.

U "silikonskoj dolini" u San Francisku biće postavljena statua čuvenog srpskog naučnika ...
25 Dec 2012
opasnost koja vas vreba na Facebooku

Facebook već neko vrijeme nije tako siguran kao što je nekad bio, neke aplikacije koje su prije bile 'samo' dosadni spamovi koji se povremeno pojavljuju i na koje će neko uvijek nasjesti, koliko god vi mislili da to nije moguće, sada uz sve to mogu i da nanesu ...

23 Mar 2013
niski troškovi štampe u kancelariji


Epsonova nova ponuda štampača sa integrisanim sistemom rezervoara za masila idealna je za manja poslovna okruženja koja nastoje da smanje troškove štampe, bez kompromisa na kvalitetu. Modeli L550, L355 i L300 poseduju rezervoare za mastila izuzetno visokog ...

21 Sep 2012
Supertanki PlayStation 3

Sony je predstavio, manju, tanju i lakšu PlayStation 3 konzolu na Tokyo Game Show događaju u sredu, redizajn koji donosi tanji izgled i veće kapacitete hard diska čuvenoj konzoli. Dve verzije redizajnirane PS3 konzole će ove jeseni biti dostupne u SAD.

...

26 Dec 2012
Otvorena najduža brza pruga na svetu

U Narodnoj Republici Kini je danas, na rođendan pokojnog lidera Mao Cetunga, puštena u saobraćaj najduža linija superbrze pruge u svetu, koja će povezivati Peking i Guangdžou na jugu zemlje.
prev next


Superbrzi voz krenuo je jutros u 9.00 sati po ...

2010 - 2017 © online-zabavnik.net | Sva prava zadržanaUslovi korištenja | Privatnost