Online Igre
Panasonic smartphone s opasnim foto mogućnostima
18 Sep 2014
Panasonic smartphone s opasnim foto mogućnostima

Kompaktni fotoaparati polako izumiru, Panasonic je već neko vrijeme povičen u svijetu pametnih telefona, no na Photokina sajmu u Kölnu su itekako privukli pažnju svih ljubitelja mobilne fotografije.

Najavili su 'connected camera' uređaj DMC-CM1, a riječ je o pametnom telefonu u kojeg je naguran 20-megapikselni 1-inčni senzor i Leica optikom.

Tagovi:dmc-cm1 o mobilne 'connected camera' fotografije riječ najavili uređaj

Komentari na temu "Panasonic smartphone s opasnim foto mogućnostima"
Ukupno komentara 0 nema komentara -- upišite prvi komentar
Upišite svoj komentar

Vaše ime:

Komentar: (komentar je ograničen na 500 karaktera)18 Sep 2012
Facebook dnevno troši 500.000 GB memorije

Procenjuje se da Facebook, koji ima više od 950 miliona aktivnih korisnika, uskladišti dnevno najmanje 500 terabajta (jedan terabajt iznosi hiljadu gigabajta) podataka.

Ovaj podatak izneo je Džej Parik, zadužen za informatičke infrastrukture u ...

24 Sep 2012
Planovi kompanije Valve


U nedavnom intervjuu, Jeri Ellsworth, jedan od inženjera za istraživanja i razvoj pri kompaniji Valve je bacio malo svetla na ono na čemu ova kompanija trenutno radi. Do sada, kompanijini pokušaji su bili fokusirani na regrutovanje novih kadrova i njihovih ...

22 Aug 2012
Ko hakuje  Hrom dobije nagradu

Hakeri iz celog sveta će se okupiti 2. oktobra u Kuala Lumpuru da bi učestvovali u hakerskom konkursu "Pwnium 2" koga organizuje američki gigant "Gugl".

Google će izložiti hakerskim napadima najnoviju verziju internet pregledača "Hrom" i pozvao je sve koji ...

21 Sep 2012
Supertanki PlayStation 3

Sony je predstavio, manju, tanju i lakšu PlayStation 3 konzolu na Tokyo Game Show događaju u sredu, redizajn koji donosi tanji izgled i veće kapacitete hard diska čuvenoj konzoli. Dve verzije redizajnirane PS3 konzole će ove jeseni biti dostupne u SAD.

...

26 Sep 2013
Windows 8.1

 

Nadogradnja Windowsa 8 stiže 18. oktobra, a mi vam već sada donosimo dva najvažnija detalja o unapređenom operativnom sistemu.


"Smile with US" konferencija održana je drugi put ove godine u organizaciji Alti Grupe na Kopaoniku, a među izlagačima ...

2010 - 2017 © online-zabavnik.net | Sva prava zadržanaUslovi korištenja | Privatnost