Online Igre
Nanizane šarene narukvice – obavezan modni detalj
22 Aug 2012
Nanizane šarene narukvice – obavezan modni detalj

Ljeto je idealno doba za vesele, šarene detalje. Stilisti ove sezone preporučuju narukvice nanizane od perli ili kamenčića u razigranim bojama.

Narukvice mogu biti različitih boja i nose se u nizu bilo da su od drveta, metala, plastike ili nekog drugog materijala. Ako želite smeliji izgled koji privlači pažnju nosite mnoštvo zveckajućih narukvica nanizanih duž celih podlaktica.

Tokom dana birajte jednostavne narukvice koje ćete uskladiti sa bojom garderobe, a za večernje izlaske izaberite svjetlucave narukvice ukrašene poludragim kamenjem ili cirkonima.

Tagovi:podlaktica zveckajućih tokom duž narukvice celih ili nanizanih narukvica

Komentari na temu "Nanizane šarene narukvice – obavezan modni detalj"
Ukupno komentara 1
Anka Pudmericka 14 Feb 2014. 6:34
0
0


Molim Vas pošaljte meni cjenovnik ID narukvica. Hvala
Upišite svoj komentar

Vaše ime:

Komentar: (komentar je ogranicen na 500 karaktera)27 Mar 2013
10 načina da poboljšate pamćenje


I mozak može da se trenira, kao i mišići, samo što za ove vežbe ne morate da idete u teretanu. Dovoljno je da svakodnevno odvojite nekoliko minuta kako biste „sivu masu“ doveli u top.formu. Osim što će trening mozga omogućiti da se pohvalite britkim ...

26 Mar 2013
Sedam najboljih vežbi za zatezanje guze

Dovedite guzu u odličnu formu za leto, počnite već danas sa vežbama i aktivnostima koje vam predlažemo i za par nedelja biće spremna za najmanji bikini, usku haljinu ili farmerke.

STEPENICE

Od danas hodajte stepenicama svaki put kad vam se ukaže ...

7 Sep 2013
ČUDESNA BILJKA


Iako i neke druge vrste biljaka imaju crno seme , delotvornost njihovog semena prema dosadašnjim saznanjima nije ni približna onoj od čorokotovog semena.

Radi se o jednoj od najranije kultivisanih biljaka u istoriji čovečanstva . Najstariji dokumenti o ...

29 Mar 2013
Modni saveti Viktorije Bekam

Viktorija Bekam već godinama važi za ikonu stila, a njene modne kolekcije oduševljavaju kritičare na nedeljama mode širom sveta, kao i one sa dubljim džepom koji mogu sebi da ih priušte. 

 
Viktorija je, na radost mnogih ...
23 Oct 2012
Vežba za bolje raspoloženje

Na osnovu raznih istraživanja, psiholozi su osmislili jednostavnu, ali učinkovitu vežbu koja će vam pomoći da se osećate odlično.

Udobno se smestite na krevet, fotelju ili bilo koje mesto sa sedenje koje je vama omiljeno. Zatvorite oči i zamišljajte ...

2010 - 2017 © online-zabavnik.net | Sva prava zadržanaUslovi korištenja | Privatnost